Belife

BeLife logo JPEG
Wie zijn we

BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid. Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie- en vitaliteitsprogramma’s. We doen dit in-company bij bedrijven, en hebben daarnaast een tiental BeLife centra verspreid over Nederland.

BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments en mentale weerbaarheidsmetingen. Daarnaast hebben we ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

Missie

ALLES VOOR PERFORMANCE

BeLife heeft haar expertise in de revalidatiezorg, in gezondheidsmanagement en in de begeleiding van (top)sporters. Met een landelijke dekking en bijna 25 jaar ervaring helpen wij mensen en organisaties optimaal te presteren. We helpen je investeren in jezelf en je organisatie om de gestelde doelen te bereiken. Of dit nu gaat om fysieke of mentale gezondheid, vitaliteit, inzetbaarheid, de inzet van je talenten of het komen tot topprestaties.

Ga naar www.belife.nl voor meer informatie.